Bandtäckning och profilerade tak

Bandtäckning och profilerade tak

Välkommen till Axelssons plåtslageri – din specialist på bandtäckning och profilerade tak! Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län. Våra skickliga plåtslagare utför arbeten i allt från Bollnäs till Alfta och Edsbyn och har fått många goda omdömen som vi är mycket stolta över. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris. 

Våra rutinerade plåtslagare har koll på bandtäckning och profilerade tak 

Profilerade tak har sedan 1960-talet varit ett av de främsta takalternativen i Sverige, mycket på grund av att de har en lång livslängd och bra tålighet gentemot vårt omväxlande svenska klimat. Profilerad plåt finns i många olika utföranden, så det finns utan tvekan något för alla behov och smaker. Idag använder man sig ofta av bandtäckning när man lägger ett plåttak eftersom det är en effektiv och hållbar metod som dessutom ger minimalt med skarvar. Våra professionella medarbetare har gedigen kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med profilerad plåt och bandtäckning och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning efter just ditt taks förutsättningar. Vi finns med dig i hela processen från planering till inköp och slutförande och nöjer oss inte förrän du är nöjd med slutresultatet.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Välkommen att kontakta oss för ett gratis platsbesök!

Intresserad av att ta hjälp av en plåtslagare i Bollnäs med omnejd? Vi är ett brett plåtslageriföretag med en gedigen erfarenhet av att skräddarsy lösningar inom plåt, fasad och tak.