Bandtäckning och profilerade tak

Bandtäckning och profilerade tak

Välkommen till Axelssons plåtslageri – din specialist på bandtäckning och profilerade tak! Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län. Våra skickliga plåtslagare i Bollnäs, Alfta och Edsbyn utför alla typer av plåtrelaterade jobb och har fått många goda omdömen som vi är mycket stolta över. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris. 

Våra rutinerade plåtslagare har koll på bandtäckning och profilerade tak 

Profilerade tak har sedan 1960-talet varit ett av de främsta takalternativen i Sverige, mycket på grund av att de har en lång livslängd och bra tålighet gentemot vårt omväxlande svenska klimat. Idag använder man sig ofta av bandtäckning när man lägger ett plåttak eftersom det är en effektiv och hållbar metod. Våra professionella medarbetare har gedigen kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med profilerad plåt och bandtäckning och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning efter just ditt taks förutsättningar. Vi finns med dig i hela processen från planering till inköp och slutförande och nöjer oss inte förrän du är nöjd med slutresultatet.

Välkommen att kontakta oss  plåtslagare i Bollnäs för en kostnadsfri offert redan idag!

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!