Om oss på Axelssons Plåtslageri AB

Om oss på Axelssons Plåtslageri AB

Vårt plåtslageriföretag grundades i april 2018 och vi är idag fem stycken rutinerade och erfarna plåtslagare på vår firma i Bollnäs.

Vi har valt att samverka med landets ledande leverantörer som gör det möjligt för oss att erbjuda er rätt material i rätt tid och på rätt plats. Precis som vi på Axelssons Plåtslageri vill ha det ut mot kund - trygghet och kvalité rakt igenom varje uppdrag.

Vi har under två år etablerat oss i Gävleborgs län inom tjänsterna tak, fasad och plåt. Inom tak hjälper vi till med takbyten, takavvattning, taksäkerhet, bandtäckning, skivtäckning samt skorstensbeslag och all tänkbar garnering. Vi kan också erbjuda lösningar för dig som vill ha sedumtak.

Intresserad av att få hjälp med fasaden? All tänkbar listsättning på fasader och montering av fönsterfoder kan vi hjälpa dig med. Skriv in till oss via kontaktformuläret vad just du behöver för hjälp. Vi satsar alltid på snabb återkoppling.

Varmt välkommen att kontakta oss för att komma i kontakt med en av våra plåtslagare i Bollnäs

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Kontakta oss