Det här kan en plåtslagare i Bollnäs hjälpa dig med

När du väljer material och konstruktion till ditt plåttak, finns det många viktiga punkter att tänka på. Taklutningen behöver vara korrekt utifrån underlag och det tilltänkta takmaterialet. Det färdiga taket ska också vara konstruerat så att det kan motstå fukt och angrepp under lång tid framöver.

Vi är din lokala specialist när det kommer till plåtslageritjänster i Bollnäs, Alfta och Edsbyn. Vår expertis rör allt inom plåt, tak och fasader. Vi som plåtföretag sätter alltid dig som kund i fokus, där vi med trygghet och kvalitet säkerställer ett lyckat resultat. I samverkan med ledande leverantörer, ser vi till att implementera det du behöver på rätt sätt. Oavsett om du tar kontakt med oss som privatperson eller företräder en förening eller ett bolag, hjälper vi dig gärna med ditt kommande projekt.

Våra plåtslageritjänster

Vi har lång erfarenhet kring allt inom plåtslageri och kundanpassar lösningar efter dina behov. Vi hanterar olika typer av takläggning, exempelvis både dubbelfalsad bandtäckning och korrugerad plåt. Tillhörande beslag och garneringar såsom bland annat rännor, rör, skorstenar, kupor, vindskivor, fönsterbleck och krönplåtar. När det gäller brand- och regnskydd har vi kompetens inom alla nödvändiga moment. Takavvattning, regnhuvar och plåtstosar är exempel på lösningar vi ofta sätter på plats hos våra kunder.


När du väljer material och konstruktion till ditt plåttak, finns det många viktiga punkter att tänka på. Taklutningen behöver vara korrekt utifrån underlag och det tilltänkta takmaterialet. Det färdiga taket ska konstrueras så att det kan motstå fukt och angrepp under lång tid framöver. I tillägg till detta, så bör både brandaspekter och underhållsmoment tas i beaktande för att du ska få den lösning som passar dig bäst. Med vår långa erfarenhet inom plåtslageribranschen, så hjälper vi dig gärna med att skapa en noggrann planering för bäst möjliga slutresultat.

Hur kommer ditt projekt bäst igång?

Oavsett om du planerar en nybyggnation eller att genomföra en renovering av din nuvarande fastighet hjälper vi dig gärna både inför och under projektets gång. För att kunna genomföra ditt projekt framgångsrikt är det viktigt att du har både en konstruktion som passar syftet och en noggrann plan. En detaljerad och väl genomarbetat plan säkerställer att samtliga involverade hantverkare kan utföra nödvändiga moment och att du i så hög grad som möjligt kan undvika oförutsedda och kostnadsdrivande händelser.


I samband med att du ska färdigställa din planerade konstruktion och din projektplan, får du gärna ta kontakt med oss. Vi sitter gärna ned med dig för att se till att ditt projekt får bästa förutsättningar för att lyckas. Med vår samlade kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att kvalitetssäkra den design och det materialval du tänkt dig, samt att säkerställa att du skapar en genomförandeplan som kommer att vara framgångsrik. Utifrån detta möte har du underlag för hur du kan starta ditt projekt tillsammans med oss.

Övriga tips inför ditt projekt

Med en erfaren plåtslagare i Bollnäs kan du känna dig trygg med att arbetet genomförs på ett säkert sätt i enlighet med gällande riktlinjer och byggnormer. Det gör att du under lång tid framöver kan känna dig trygg med din nybyggnation eller renovering. Med hjälp av de ROT-avdrag som finns att tillgå har du även möjlighet att göra avdrag på 30 % av arbetskostnaden. Detta avdrag hanterar vi redan på fakturan så att du enbart behöver göra den slutliga kontrollen inför nästkommande deklaration. Kontakta oss via formuläret på vår hemsida för mer information.

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!