Kontakta oss på Axelssons Plåtslageri AB

Kontakta oss på Axelssons Plåtslageri AB

Välkommen till oss plåtslagare i Bollnäs som är mästare inom tak- & plåttjänster. Med många år i plåtslageribranschen har vi idag en bred kompetens och ett brett urval av kvalitativa produkter.

Vår framgång bygger på att vi är öppna och anpassar specifika lösningar efter kundens behov. Vi löser allt från montering av lister på fasader, runt fönster och fasadlister till kompletta takbyten efter fastighetens förutsättningar. Till er fastighet kan vi även bistå service- och skötselavtal.

Vi är fem plåtslagare på Axelssons Plåtslageri som är kreativa i vårt hantverk och levererar alltid kvalité på våra kunduppdrag till konkurrenskraftiga priser. Vi kan även hjälpa dig med måttbeställning av plåtdetaljer efter dina önskemål.

Tveka inta att kontakta oss plåtslagare inför ditt kommande projekt! Vi plåtslagare finns i Edsbyn, Alfta och Bollnäs för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.


Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!