Vi har yrkeskunniga plåtslagare i Alfta

Är det dags att lägga om taket ska du alltid anlita en professionell plåtslagare i Alfta som vet hur arbetet ska utföras på ett korrekt och säkert sätt, enligt gällande branschregler. Då får du din takomläggning utförd med ett förstklassigt resultat och som har en lång livslängd.

Ett tak har en livslängd på mellan 30-50 år beroende på vilket takmaterial som används och att arbetet blev korrekt utförd vid den förra takläggningen. Dock har undertakspapp , som används som fuktskydd under yttertaket, bara en livslängd på cirka 25 år. Det gör att man normalt behöver utföra en takomläggning vart 25-30 år för att vara säker på att det finns ett fungerande fuktskydd så inte fukt tränger in i huset och orsakar skador. Vi på Axelssons Plåtslageri har yrkesutbildade plåtslagare i Alfta med en lång erfarenhet inom branschen. Vi kan hjälpa dig med alla typer av takbeklädnader som tegel, betong, plåt eller papptak.

 

Lägga tak i Alfta

Ska du lägga om taket eller behöver du en ny plåtfasad kan våra plåtslagare i Alfta hjälpa dig så att arbetet blir utfört korrekt, med rätt material och med ett proffsigt resultat. Våra plåtslagare i Alfta har den utbildning som krävs för att lägga alla typer av tak men har också den yrkeskunskap som krävs för mer avancerade plåtarbeten. Vi arbetar endast med godkänt material som har en lång livslängd och som är anpassade för vårt nordiska klimat. Dessutom utförs arbetet alltid enligt gällande branschregler samtidigt som du får generösa garantier på vårt arbete.

 

Taksäkerhet vid en takomläggning

I samband med att du lägger om taket kan vi även hjälpa dig med montering av taksäkerhetsprodukter. Våra plåtslagare i Alfta kan installera takstegar gångbryggor, snöräcken, säkerhetsräcken och allt annat du behöver för att få ett tak som är säkert att beträda. Om din fastighet ligger vid en gata är det du som fastighetsägare som är skyldig att förhindra att snö och is faller ned på gatan, vilket annars kan leda till både personskador men även materiella skador. Vi ser till att din taksäkerhet är av högsta klass för att minimera risken för skador, både på och nedanför taket.

 

Kontakta oss för mer information

Axelssons Plåtslageri utför tjänster åt både privatpersoner och företag i Gävleborgs län med omnejd och åtar oss både större som mindre projekt. Våra skickliga plåtslagare i Bollnäs har yrkesbevis och har en stor kunskap inom området. Det gör att vi kan utföra alla typer av takomläggningar, även mer avancerade takläggningar, i samband med nybyggnation eller då det gamla taket behöver läggas om. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt tak. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt tak och lämna råd inför din takomläggning, utan att du förbinder dig för något. 

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!