Allt inom tak och plåt

Allt inom tak och plåt

Välkommen till Axelssons Plåtslageri - din lokala plåtslagare i Gävleborgs län! Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med allt inom tak och plåt. Våra skickliga plåtslagare har genomfört projekt i allt från Bollnäs till Alfta och Edsbyn där de fått goda omdömen som vi är mycket stolta över. 
 

Våra plåtslagare tar hand om ditt projekt inom tak och plåt

Vi är experter på allt inom plåt och tak – något du kommer att märka på slutresultatet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt utfört arbete utan dolda kostnader. För oss är det självklart att enbart arbeta med produkter av högsta kvalitet för att du ska få ett resultat som håller år efter år. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi dessutom utföra vi våra projekt på ett tidseffektivt sätt. För att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete gör vi dessutom alltid en slutbesiktning av arbetet tillsammans med dig.

Sänk kostnaden för ditt projekt med ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss som plåtslagare har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av kostnaden för arbetet. Läs mer här.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag! 

Välkommen att kontakta oss för ett gratis platsbesök!

Intresserad av att ta hjälp av en plåtslagare i Bollnäs med omnejd? Vi är ett brett plåtslageriföretag med en gedigen erfarenhet av att skräddarsy lösningar inom plåt, fasad och tak.