Takavvattning och taksäkerhet

Takavvattning och taksäkerhet

Välkommen till Axelssons plåtslageri - din specialist på takavvattning och taksäkerhet! Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag och BRF: er i Gävleborgs län med omnejd. Våra plåtslagare i Bollnäs har lång erfarenhet inom branschen och har utfört en mängd projekt genom åren. Vi ser till att ditt tak är en säker plats att befinna sig på och att du har en fungerande takavvattning i din fastighet - till ett konkurrenskraftigt pris! 
 

 Vi hjälper dig med takavvattning och taksäkerhet

Behöver du hjälp med takavvattning? Då har du kommit rätt! Våra plåtslagare i Edsbyn har den erfarenhet och den kompetens som krävs för att hitta den ultimata lösningen för just ditt tak. Vi finns med dig under hela processen och hjälper dig med allt från inköp till montering.  Vi erbjuder även helhetslösningar inom taksäkerhet för dig som går i tankarna att förbättra säkerheten på ditt tak. Taksäkerhet på en fastighet bör aldrig kompromissas med och är av största vikt för att undvika olyckor. Oavsett vilken typ av tak ni har ser vi till att ditt tak är en säker plats att befinna sig på både för fastighetsägare och personal som ska arbeta på taket.

Kontakta oss redan idag för att hitta den ultimata lösningen för just ditt tak! 

Välkommen att kontakta dina lokala plåtslagare

Bor du i Gävleborg och behöver hjälp med ett plåtjobb? Då har du hittat rätt! Våra plåtslagare med utgångspunkt i Bollnäs finns här för dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sen löser vi resten!